AKTUELNO

Mala žurka u toku vožnje.

Luna Đogani, ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, izrasla je u pravu lepoticu! Već izvesno vreme privlači veliku pažnju javnosti, a popularnost će joj se zasigurno utrostručiti budući da je donela odluku da učestvuje u do sada neviđenom i produkcijski najzahtevnijem rijalitija ''Zadruga".

Dok čeka 6. septembar i trenutak kada će postati stanovnik poesbnog, novoizgrađenog grada u kojem će boraviti svi učesnici, Luna se provodi i uživa u poslednjim ''slobodnim'' danima.

Pročitajte još:U ZADRUGU ULAZI ČOVEK KOJI ZNA SVE TAJNE UČESNIKA! Poznati novinar stiže u rijaliti o kom priča CEO REGION! (VIDEO)

Ipak, malo i provocira.

Naime, lepa tinejdžerka objavila je kratak video iz automobila, a na snimku se vidi kako pevuši i pleše. Njena igra provokativna je do te mere da pripanici jačeg pola koji su gledali ovaj snimak, nisu ni primetili da mlada blogerka peva.

- I da tako mi fališ, hajde požuri, hiljadu ljudi oko mene ne zna da sam tvoja ja i jure i lude kad im govorim da samo tvoja sam - napisala je Luna u opisu snimka deo pesme koju je i izvela.

Ovo su poznati učesnici "Zadruge"

Prvi učesnik rijalitija "Zadruga", koji je otkriven javnosti, jeste Zoran Marjanović, suprug ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović. Nakon toga, otkriveno je da će u ovom šou programu učestvovati i Pinkove zvezde - Andrijana Radonjić, Zorana Stefanov, Sara Reljić i Slobodan Radanović, kao i pevačice Nada Obrić, Snežana Mišković Viktorija i Tanja Jovićević. Osim njih, za glavnu nagradu boriće se i poznata srpska glumica Žiža Stojanović, gledaocima poznata kao Cana Fontana, ali i starlete Anđela Veštica, Ana Korać, Mina Vrbaški i Maca Diskrecija. Među učesnicima će se naći i blogerka Luna Đogani, kaskader Uroš Ćertić, ali i dobro poznati učesnik "Farme" Mirsolav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića. Spekuliše se i da će ući i političar, bivši ministar, Željko Simić. Pored toga, jedan poznati novinar naćiće se među učesnica, a njegov zadatak je da otkrije sve njihove tajne.

Autor: Pink.rs

#Gagi Đogani

#Luna Đogani

#Zadruga

'