AKTUELNO

Dvadesetosmogodišnji Nišlija pokazao je svoje zgodno telo.

Mladi maneken Aleksandar Petrović iz Niša postao je poznat domaćoj javnosti nakon što je dobio ulogu u spotu za emotivnu baladu "Nevinost" najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović. Ekranizaciju ovog hita do sada je na Jutjubu pogledalo blizu jedanaest miliona ljudi širom regiona, a maneken je zahvaljujući svojoj lepoti stekao veliki broj obožavateljki na društvenim mrežama.

Pročitajte još... SPEKTAKL U SLOVENIJI: Ceca se ogrnula SRPSKOM ZASTAVOM, a onda je ovim NAJEŽILA sve! (FOTO+VIDEO)

Čini se da je mnogo veću pažnju javnosti privukao maneken Florijan Muntaneu, koji se pojavio u Cecinom narednom spotu za pesmu "Anđeo drugog reda" budući da je pokazao telo u fop formi, a da je nasuprot njemu Aleksandar pao u drugi plan jer se snimao obučen od glave do pete. Međutim, i on ima čime da se pohvali.

Foto: Instagram

Njegov nalog na društvenoj mreži Instagram obiluje golišavim fotografijama na kojima je u prvom planu njegovo zgodno telo, zbog čega svakodnevno na račun svog izgleda dobija pregršt komplimenata, a neke od njegovih najzanimljivijih fotografija pogledajte u nastavku:

Aleksandar je, inače, diplomirani menadžer koji je uplovio u svet modelinga nakon što je završio fakultet, a sada je fokusiran na to da pronađe posao u struci. Kako je izgledao u Cecinom spotu za pesmu "Nevinost" prisetite se u nastavku:

D. T.

#Aleksandar Petrović

#Florijan Munteanu

#Svetlana Ceca Ražnatović

#maneken

#pevačica

'