AKTUELNO

Ljubavni trougao čiji su glavni akteri Divna, Maca i Marko, ne prestaje da intrigira javnost.

Iako je dugoočekivani rijaliti, "Zadruga", počeo pre samo dva dana, Zadrugari su se potrudili da gledaocima i novinarima daju mnogo materijala za pričanje i pisanje.

Već smo bili svedoci prvih svađa i sukoba, ali i prvih simpatija u "Zadruzi", ali ipak najviše pažnje privlači ljubavni trougao čiji su glavni akteri Divna Milanović i Marko Kocić iz emisije "DNK", i Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Otkako su ušli u impresivan grad, koji će u narednim mesecima biti njihov dom, Marko provodi mnogo vremena sa Macom, i trudi se da je uvek u njenoj blizini.

S obzirom na to da je očigledno da Divni nimalo nije prijatno da gleda svog nevenčanog supruga Marka kako se udvara Maci, Veliki šef je odlučio da pokuša da im na neki način pomogne.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, danas će, u 16 časova, u "Zadrugu" ući ljubavni terapeut, koji će dati sve od sebe da reši Divnine i Markove probleme i učvrsti njihov odnos.

Foto: E-Stock/Kobra

Da li će terapeut uspeti da uspostavi mir između nevenčanih supružnika, ili su Markove simpatije prema Maci ipak jače, saznaćete danas od 16 časova, samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Divna Milanović

#Marko Kocić

#Rijaliti Zadruga

#Senada Nurkić | Maca Diskrecija

#rijaliti

'