AKTUELNO

Vreli kadrovi pregledani su pola miliona puta.

Dvadesetpetogodišnji Cetinjanin Marko Zec privukao je pažnju devojaka prilikom ulaska u "Zadrugu" zahvaljujući svom mišićavom telu. Međutim, pažnja zadrugara je, po svemu sudeći, izostala.

Pročitajte još... OVO KRIJE OD ZADRUGARA: Novinarka otkrila ŠOKANTNU TAJNU Marka Zeca!

Foto: Pink.rs

U prilog ovoj tvrdnji ide i činjenica da su ga stanovnici novoizgrađenog grada proglasili najdosadnijim zadrugarom, zbog čega je direktno nominovan za izbacivanje, a čak ni priča da je Slobi Radanoviću slao porno fotke na Instagramu nije uspela da ga pojedincima učini interesantnim. Međutim, možda hoće snimak.

Foto: Ivan Vučićević

Marko se, inače, bavi modelingom i do sada se pojavio u nekoliko spotova domaćih pevačica, a poslednji u nizu angažmana imao je ovog leta.

Foto: Youtube

Oskudno odeveni, bolje reći - golišavi zadrugar pokazao je svoje telo u spotu za pesmu "Lutka malena" Milice Milić, a vreli kadrovi privukli su veliku pažnju korisnika Jutjuba, gde ovaj snimak beleži pola miliona pregleda.

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Foto: Youtube

Ostaje da vidimo da li će Marko milionskom auditorijumu pokazati još nešto osim fizičkog izgleda, ukoliko večeras glasovima publike ne bude bio izbačen iz "Zadruge", a pre nego što saznamo ko će napustiti najpopularniji rijaliti na Balkanu pogledajte Zeca u nešto drugačijem izdanju:

D. Tanasijević

#Marko Zec

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

#maneken

'