AKTUELNO

i zvanično se ovako zove.

Nadežda Polić svoje ime je 1985. godine promenila u Ana Bekuta i kao takva postala poznata izvan granica naše zemlje. Mnogobrojna publike Ane Bekute i ne zna njeno pravo ime, odnosno nije znalo njeno pravo ime, a pre nekoliko godina se i zvanično po svom umetničkom imenu. Pevačica je to uradila pre nekoliko godina, a o tome ćutala, te su samo njena porodica i najbliži prijatelji znali za ovu promenu i podržali su je u tome.

Pre nekoliko godina Ana je promenila ime i prezime, ali to nije bilo preko noći. Dugo je razmišljala da li to da uradi i na kraju je presekla. Više je razloga zbog čega se odlučila na taj potez, a jedan od njih je što je gotovo niko ne oslovljava pravim imenom. Svi je znaju kao Anu Bekutu, pa je rešila da to bude i zvanično njeno ime i prezime. Mrki, njenom sinu, majci, kao i brojnim prijateljicama svidela se ta ideja, pa su je svi podržali - rekao je izvor blizak pevačici.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je objasnila i zašto je promenila ime, ali nije komentarisala da se i u zvaničnim dokumantima zove Ana Bekuta.

Kod mene je mnogo efektnije bilo ime Ana Bekuta, zbog kojeg sam na početku karijere dala i naziv svom pratećem ansamblu Anabe. I ime je deo vlastitog imidža - rekla je nedavno folkerka.

Inače, na sajtu Agencije za privredne registre upisana je firma „Brojanica“, koja je u vlasništvu pevačice i bavi se poslovima izvođačke delatnosti. Preduzeće je registrovano još 2012. godine na ime Ane Bekute, što znači da je ona pre najmanje pet godina izvršila izmenu u ličnoj karti.

Foto: APR Printscreen

Pročitajte još: ČUVAJ KUĆU, UROŠE! Žižin razgovor sa unukom POSTAO HIT na Instagramu! (VIDEO)

Ona nije jedina od domaćih pevača koji koriste umetnička imena, ali je jedina za koju se ispostavilo da joj je umetničko ime postalo pravo ime.

Pink.rs

#Ana Bekuta

#Ime

#pevačica

'