AKTUELNO

Inspirisana njim napisala je i blog koji je podelila sa čitavom javnošću.

Ljubavni život učesnice "Zadruge" Lune Đogani već nedeljama unazad glavna je tema medija. Ona je pred milionima gledalaca Televizije Pink priznala da je zaljubljena u Pinkovu zvezdu Slobu Radanovića, koji je zbog nje rešio da se razvede od zakonite supruge Kristine Kockar.

Pročitajte još... TERA INAT: Dok se Luna i Sloba zbližavaju, evo šta im je poručila njegova žena Kija! (FOTO)

Foto: TvPink

Luna je više puta isticala kako je Sloba njen idealan tip muškarca - osim što joj se dopada njegovo ponašanje, ona je "pala" i na njegovo zgodno i mišićavo telo, a posebno su joj se dopale njegove prave, muške ruke, kako ih je pre neko veče opisala. Izgleda da su mladu blogerku oduvek privlačile iste stvari, budući da je prošle godine bila u kratkotrajnoj romansi sa dosta sličnim muškarcem, takođe učesnikom rijalitija.

Spekulisalo se da je Luna sredinom novembra prošle godine bila u vezi sa manekenom Radetom Lazićem, koji je bio učesnik šeste sezone rijalitija "Farma".

Oni su se upoznali u Beču, gde Rade već godinama živi i radi, a posrednik je na neki način bila Lunina mama Anabela, koja je u jednom noćnom klubu, u kojem je Lazić zaposlen, imala zakazan nastup.

Foto: Pink.rs

Luna se u austrijskoj prestonici zadržala nekoliko dana tokom kojih joj je društvo pravio Lazić, a da se sjajno provode zajedno otkrili su na Instagramu, gde su objavljivali zajedničke fotografije i snimke, ali i jedno drugom slali poljupce i srca.

Niko od glavnih aktera ove priče nije želeo ni da potvrdi, ali ni da demantuje navode o ljubavnoj vezi. Međutim, Luna je dodatno podgrejala priče napisavši blog o uzbudljivoj poseti Beču koju je, prema njenim rečima, dodatno ulepšao zgodni maneken.

- Uzavrelu atmosferu upotpunio je doček i gostoprimstvo menadžera kluba, manekena i bivšeg farmera Radeta Lazića , koji se potrudio da nam ulepša veče i koji je zaista jako profesionalno odradio svoj posao - napisala je Luna pre skoro godinu dana, a sada je jedno sigurno - po završetku "Zadruge", ona i Sloba će verovatno izbegavati mesta za izlazak na kojima mogu vrlo lako sresti Lazića.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović, Pink.rs

Pink.rs

#Luna Đogani

#Rade Lazić

#Rijaliti Zadruga

#Slobodan Radanović

'