AKTUELNO

Ona je jutros oko 10 časova privedena.

Najpoznatija srpska starleta Soraja Vučelić, uhapšena je jutros na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu. Kako su nezvanično preneli domaći mediji, Soraja je uhapšena jutros oko 10 sati na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", nakon što je sleteo avion u kome je ona bila.

Foto: Pink.rs

Soraja se trenutno nalazi u policiji na aerodromu, odakle će biti transportovana u policijsku stanicu u Bulevaru despota Stefana.

Na aerodromu je policija, po nalogu Tužilaštva, zaustavila Soraju Vučelić kako bi joj saopštili da mora da da iskaz povodom paljenja njenog automobila marke Maserati, u Beogradu, u septembru. Ona je u tom slučaju oštećena osoba. Od trenutka kada joj je zapaljen luksuzni automobil, ona se nije odazivala na pozive Tužilaštva. Soraja je državljanka Crne Gore i u Beogradu nema zvanično prebivalište. Sada mora zvanično, kao oštećena, da prijavi paljenje Maseratija i saopšti sve što zna o tome, kako bi Tužilaštvo nastavilo rad na slučaju - rekao je izvor blizak istrazi za portal Pink.rs.

Iako se pojavila informacija da je uhapšena zbog izazivanja opšte opasnosti, portal Pink.rs saznao je da je starleta oštećeno lice.

Pročitajte još: ODGOVOROM ZAPUŠILA USTA: Objavila porodičnu fotografiju i dobila bizaran zahtev! (FOTO)

Autor: M. Mijatović/ Pink.rs

#Hapšenje

#Soraja Vučelić

#starleta

'