AKTUELNO

Zadrugari smatraju da tu nisu čista posla.

Tokom "Igre istine" koju su zadrugari igrali prethodne večeri takmičari su konačno imali priliku da upitaju Filipa Đukića i Teodoru Džehverović sve ono što ih zanima o njihovom odnosu.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, svi su primetili da između njih postoji nešto više od prijateljstva, ali nakon što se Džehverovićeva pomirila sa Anđelom Rankovićem počela je da se kloni Filipa. Baš zato mnoge je interesovalo da li bi bila sa Filipom da Ranković nije u rijalitiju.

Dečko je zanimljiv, ne bih provodila vreme sa njim da nije zanimljiv, ali ne bih bila nikad sa njim - objasnila je Teodora.

Foto: Printscreen

Nakon ovoga na noge su ustali neki zadrugari jer smatraju da Džehverovićeva nije iskrena, a jedan od njih bio je i Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Ja mislim da sa Teodorine strane nije fejk, to je bilo istinsko osećanje, ona se nikad ne igra ni sa kim, sada folira i Filipa i sve.Ona je itekako zagrejana za Filipa, to je pravi osećaj njen, samo ona to sad okreće kao da je igra jer se vratila Anđelu, ali to je bilo istinsko udvaranje. Verovatno se ne bi igrala tako sa gospodinom DNK ili sa mnom. Verovatno ima i dalje emocije prema njemu, ali se vodi onim- bolje stari neprijatelj nego novi prijatelj - bio je iskren Lepi Mića.

Tokom čitave ove konverzacije Anđelo je nemo sedeo, a njegov izraz lica rekao je više od hiljadu reči, pa se lako moglo zaključiti da mu nimalo nije svejedno.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'