AKTUELNO

Nisu mogli da se suzdrže, imali odnos u punoj spavaćoj sobi!

Novinare u studiju sinoć je zanimalo da li Bora Santana smatra da je ispravno da sa Mikijem Đuričićem ogovara Baneta Čolaka. Muzičar je rekao da prijatelji to treba da rade, što je nasmejalo sve zadrugare.

Foto: RTV Pink

Bane i Nena sinoć su saznali da su ih ostali ukućani prisluškivali kada su se pre nekoliko večeri svađali u pab-u. U toku rasprave pevačica je i plakala zbog Čolaka, nakon čega su upravo Miki i Bora davali ljubavne savete Banetu.

Foto: RTV Pink

Užičanin nije zamerio svojim drugarima što ga ogovaraju, a novinarku je zanimalo i da li je Bane rekao svojoj veoma bliskoj osobi šta je pričao sa Mikijem, Nena je prekinula Čolaka i tvrdila da zna da je on zaljubljen u nju, nakon čega se malo zanela i otkrila jedan bitan detalj.

Foto: RTV Pink

Sa Banetom nisam u vezi! Ja imam dečka napolju, to što sam se sa Banetom poljubila jednom, to ne mora da znači da smo zajedno! Seks nismo imali - rekla je Nena.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Iako se setila da napolju ima dečka, to pevačici nije smetalo da jutros u ranim satima, ponovo ima razne igre sa Banetom ispod jorgan planine. Kako je sve izgledalo možete pogledati u sledećim video-klipovima.

PROČITAJTE: PUSTILA JEZIK O RAZVODU: Sloba nije hteo da se rastanemo, a sa Lunom se neće venčati! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Nena Petrović

#Rijaliti Zadruga

'