AKTUELNO

Svojski su se potrudili!

Zadrugare je danas dočekao novi zadatak, koji ih je probudio iz sna. Naime, Veliki šef im je poslao pismo da je vreme da gledaocima pokažu kako su pripremili svoje parodije na predstave, a da bi sve izgledalo što realnije, dobili su i kostime. Oni su imali samo sat vremena da se pripreme i krenu sa izvedbom.

Foto: TvPink Printscreen

Prva grupa napravila je parodiju na bajku "Lepotica i zver", a u njoj su učestvovali Maca Diskrecija, Lepi Mića, Mina Vrbaški i

"Pepeljugu" na svoj način izveli su Anđelo Ranković, Teodora Džehverović, Milica Dugalić, Jelena Golubović, Saša rudar i Žiža Stojanović. Kako je performans ove dve grupe izgledao, pogledajte u snimku ispod:

Parodiju na "Uspavanu lepoticu" izveli su u svom maniru Saška Karan, Nena Petrović i Nikola Arsić, koji su svojim replikama nasmejali do suza ostale zadrugare. Odmah za njima, svoj performans imali su Miki Djuričić, Tanja Jovićević, Marko Miljković, Jovana Tomić Matora, Bora Santana, Viktorija, Bane Čolak, Zorana Stefanov i Andrijana Radonjić, koji su bili i najbrojnija grupa.

Poslednja grupa izvodila je parodiju na bajku "Snežana i 7 patuljaka". U njoj su učestvovali Ana Korac, Sara Reljić, Zorana Stefanov, Sloba Radanović, Luna Đogani, Vojke, Filip Đukić, Janjuš, Djekson i Miljan Vračević. Oni su prešli granice, pa smo mogli da vidimo simulaciju se*sa između Ane i Filipa, a došlo je i do jedne povrede. Kako je to izgledalo, možete videti u snimku ispod:

PROČITAJTE JOŠ: NISU MOGLI DA SE OBUZDAJU: Mina i Đekson imali SE*S u spavaćoj sobi DOK SU IH ONI GLEDALI! (VIDEO)

Da li su zadrugari oduševili Velikog šefa svojim izvedbama, saznaćemo uskoro.

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#Zadrugari

'