AKTUELNO

Svestrana pevačica će se uskoro, kao i njena koleginica Nataša Bekvalac, oprobati u jednom mjuziklu.

Premijerna ekipa posetila je pevačicu Anu Kokić na nastupu u jednom prestoničkom lokalu. Budući da se već danima spekuliše da će oputovati kod supruga Nikole Rađena u Rumuniju, novinare "Premijere" zanimalo je da li su ovakvi navodi istiniti. Ipak, pevačica o privatnom životu nije želela da govori.

Foto: Printscreen

Ja na takva pitanja više ne mogu da odgovaram, dosadno mi je više da vrtim jedno isto u krug - rekla je pevačica, čiji suprug nema razloga za ljubomoru tokom Aninih nastupa, budući da njenu publiku pretežno čine žene.

Foto: Printscreen

Znam da su u prvim redovima uglavnom žene, ne znam zašto, ali mi je drago jer se lepše osećam kad su mi tu žene nego muškarci.

Talentovana pevačica, koja se više puta oprobala u glumi, uskoro će zaigrati u mjuziklu "Pepeljuga", a smatra da nema potrebe da je porede sa Natašom Bekvalac koja je nedavno privukla veliku pažnju javnosti kada je zaigra u mjuziklu "Tajna crne ruke".

Foto: Pink.rs

Bespotrebno je to poređenje bilo kakvo. Ja sam i pre više od godinu i po dana imala predstavu "Čekajući ministra" koja je odlično prošla - iskrena je bila pevačica.

Šta je još otkrila za najgledaniju emisiju o poznatima pogledajte u novom izdanju "Premijere":

Autor: D. Tanasijević

#Ana Kokić

#Nataša Bekvalac

#Nikola Rađen

#pevačica

'