AKTUELNO

Pevač, koji je oduševio žene širom zemlje, zatekao se u veoma zanimljivom društvu.

"Lexington" bend sa pravom nosi titulu jednog od najpopularnijih i najtraženijih grupa u našoj zemlji, a frontmen Bojan Vasković oduševio je ženski pol širom zemlje i regiona.

Iako je u srećnom braku sa izabranicom Aleksandrom, sa kojom ima ćerku Anđelinu, Bojan se zatekao u jednom prestoničkom striptiz-klubu, gde je uživao u društvu atraktivne devojke.

Foto: Bojan Vuković

Ipak, nije u pitanju prevara niti raskalašni život, već je pevač sa ostalim momcima iz benda snimao spot za novu pesmu.

Foto: e-stock/Stefan Filipović

Radi se o numeri koja nosi naziv "Ne postoji razlog", a momci su u dogovoru sa ostatkom ekipe odlučili da se baš na ovom mestu odvija radnja spota.

S obzirom da su poznati po romantičnim baladama, sasvim je sigurno da će mnoge iznenaditi, ali i zaintirigirati odluka da se spot snima baš u jednom prestoničkom stiptiz-baru.

Za spot je angažovana  atraktivna devojka, a ako je sudti po fotografijama, zbog nje su u spotu žestoki momci pretukli jednog mladića.

Foto: e-stock/Stefan Filipović

Članovi "Lexington" benda veoma su zadovoljni kako je snimanje proteklo i veruju da će i ova pesma, kao i prethodne, pronaći put do srca publike.

Foto: e-stock/Stefan Filipović

O čemu govori ova pesma, ali i kako će na kraju izgledati ovaj zanimljiv spot, saznaćemo uskoro, a nema sumnje da će momci ponovo oduševiti svoje fanove.

Do tada, podsetite se pesme, koja je ovog leta bila pravi hit.

Autor: M. Đurović

#Bojan Vasković

#Lexington bend

#Pesma

#spot

'