separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

VRISKA I OPŠTA POMETNJA U BELOJ KUĆI: Teodora i Nena se ŽESTOKO SUKOBILE, Anđelo POBESNEO, pa je ščepao DA SPREČI OVO! (VIDEO)


Operi kosu i gaće. Seljančuro prljava, gledaj kosa koliko ti je prljava - vikala je Nena na Teodoru.


Sukob između Teodore Džehverović i Nene Petrović ne jenjava. Naime, one su se danas za stolom dok su zadrugari komentarisali ko je najnevaspitaniji ukućanin sukobile verbalno. Teodoru je Nena toliko izbacila iz takta da ju je i odgurnula, što je izrevoltiralo Anđela koji je na sve načine pokušavao da smiri svoju devojku i tako spreči veći sukob koji bi mogao da je košta učešća u rijalitiju.

Autor: TV Pink Printscreen

- Ti si ovde ostavljala uloške prvi dan kad si došla - rekla je Teodora, a Nena je skočila odmah da se brani i da vređa Džehverovićevu.

- Operi kosu i gaće. Seljančuro prljava, gledaj kosa koliko ti je prljava - vikala je Nena, a u jednom trenutku ju je Teodora odgurnula od sebe.

Autor: TV Pink Printscreen

- Vodite divljakušu odavde, udarila me je po ramenu prva. Ovu glupaču vodite u rehabilitaciju. Nema ko je nije j*bao, operi gaće Teodora - vikala je Nena, dok je Anđelo pokušavao da je smiri, pa ju je ščepao i sklonio od Nene.

Kako je izgledao ova sukob između Nene i Teodore, pogledajte u nastavku: 

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti