AKTUELNO

Učiniće sve da se to promeni.

Veliki šef je kao novogodišnje iznenađenje zadrugarima obezbedio da pred doček Nove godine provedu nekoliko minuta sa svojim najmilijima. Anđelu Rankoviću je kao poseta došla majka i ujak, a oni su ga savetovali da ne treba da se ponaša kao potrčko njegove devojke Teodore Džehverović.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok je Teodorina majka Gordana sa ljubaznošću pozdravila Anđela, to se isto ne može reći za mamu Ljiljanu. Kada je ovaj snimak prikazan ukućanima, na Teodorinom licu se video izraz razočarenja, a maneken je to ovako prokomentarisao.

Foto: Printscreen Youtube

Mama mi je rekla da posvetim pažnju i drugima. To svi savetuju i mene i Teodoru, jer tako valjda najduže veze opstaju, jer kad si sa nekim 24 sata zajedno to su samo prepirke. Ja sam njima rekao da je meni ovde najlepše sa njom. Nemam komunikaciju sa većinom ljudi, u većini situacija mi je lepše da pričam sa njom, nego sa ljudima koji će kasnije pričati sve najgore o meni - rekao je između ostalog Anđelo nakon odgledanog snimka.

Foto: Printscreen Youtube

Ja sam, nažalost, to negde i osetila, ne znam zašto. Bila sam ubeđena da oni imaju nešto protiv mene... Zaista mi je žao što je takva situacija. Zaista mi je žao što njegovi roditelji imaju loše mišljenje o meni, ja bih volela da  se to nekad promeni i kada izađem odavde da će me upoznati onakvu kakva sam ja - izrazila je svoje mišljenje Teodora.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: PRŠTALE PRETNJE, UVREDE I PSOVKE! Totalni HAOS U STUDIJU, Teodorina mama i Miljanova žena u ŽESTOKOM KLINČU! (VIDEO)

Šta su njih dvoje još prokometarisali povodom ovoga možete pogledati u snimku ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Anđelo Ranković

#Rijaliti Zadruga

#Teodora Džehverović

#Zadruga - RTV Pink

'