AKTUELNO

Vođa je morao sve da sredi!

Veliki šef je danas poslao pismo zadrugarima koje se posebno odnosilo na fabrike radnike. Naime, oni su dobili kutije koje su punili crvima u fabrici, što je njihov zadatak. Međutim, vidno je bilo da te kutije imaju više zemlje u sebi nego crva.

Foto: TvPink Printscreen

Radnici su odmah počeli da se brane da to nisu njihove kutije, tvrdeći da možda nisu maksimalno bili posvećeni radu, ali da su obavili sve kako treba. Zato je Veliki šef odmah poslao još jedno pismo:

Kako bismo zaustavili ovu priču o nezapamćenoj teoriji zavere, Milan će odmah otići do kapije i uveriti se sam u dokaze - pisalo je u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

On je odmah krenuo ka kapiji i izašao van dok su ostali zadrugari čekali da vide šta će biti i komentarisali i dalje da nisu krivi.

Kada se Milan vratio, on je odmah ispričao šta je video:

Radnici fabrike mogu da misle šta žele, ja ću ispričati šta sam video na snimku. Prvo što su mi prikazali video sam da ste svi spavali, do pola 1 ste radili, zumirali su mi sve kutije dok ste spavali, sve su bile do pola, ne znam u šta da vam se zakunem jer ja nemam ništa od toga. E sad da li kad ostoji to pa su se gliste spustile dole... Kažu da ste juče odradili dobar posao, ali juče nije bilo zemlje. Video sam i prepisku, kad bih vam rekao ko je, verovali biste mi - rekao je Milan.

Foto: TvPink Printscreen

Očekivano, radnici fabrike su se ponovo pobunili, pogotovo Sloba Radanović koji se jako iznervirao zbog nastale situacije:

Ili je neko imao zadatak da to obavi kad mi završimo, da uleti pa da izmulja ili... Ja nisam spavao, ja sam bio budan, na minut sam možda... Isto kao juče je bilo. Ovo ovde nisu bile naše kutije, kraj! - rekao je Sloba.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: JEDVA NAPRAVILI PLOVILA! Maca prozvala Teodoru: Čudno da ove sa jahti NE ZNAJU DA PRAVE BRODIĆE! (VIDEO)

Kako je protekla cela ova situacija kada se Milan vratio u Belu kuću, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

'