AKTUELNO

Biće belaja!

Bora Santana, Bane Čolak i Milan Milošević protekle nedelje napravili su potpuni haos svojim radijom "Amnezija" i večeras su sa Ognjenom Amidžićem komentarisali šta nas očekuje u narednoj emisiji. Pored toga, njih trojica su pročešljali aktuelne događaje iz Zadruge i pričali o svojim ljubavnim životima.

Foto: TvPink Printscreen

Bora je bio prvi koji je pričao o svom odnosu sa Macom:

Što se mog ljubavnog statusa tiče, ja mislim da su ljudi videli da sam ja hteo da napravim šou, da bude lepo i njoj i meni i ja sam malo preterao. Ona se devojka zaigrala, zaljubila se, pa kao nije... Ja prema njoj ništa ne osećam. Jesam je opsovao, ali mene samo zato što ona mene dovede do ludila i onda puknem.

Foto: TvPink Printscreen

Bane Čolak je pričao i o Mariji Ani, ali i Neni, a iako je govorio o svom ljubavnom statusu, uspeo je da isproziva Filipa Đukića:

Što se tiče mog ljubavnog statusa, nisam se zaljubio, ali sam se primio. Bilo je tu malih signala u početku sa njene strane, ali ona kaže "daj mi tri dana", a posle je kod Filipa u krevetu i ja sam suvišan u toj priči. Posle svega što se desilo teško da bih prešao preko svega. Moja druga ljubav Nena verovatno napušta Zadrugu večeras, srce mi se cepa od sinoć, ne znam kako ću to podneti, štrajkovaću glađu, preskočiću ogradu i verovatno tražiti psihologa - rekao je Bane aludirajući na ono što je radio Đukić.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su komentarisali Nadeždu Biljić, o tome da li čekaju da se neka nova devojka pojavi u Zadruzi, ali i tome koliko su Maca i Bora puta imali seks i šta tvrdi on, a šta su sve rekli pogledajte u donjem snimku:

Autor: N. Vujčić

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Filip Đukić

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

'