AKTUELNO

Smatraju da on nema svoj stav i da Sara vodi glavnu reč.

Odlukom Nene Petrović, koja je sinoć zbog najmanjeg broja glasova publike izbačena iz "Zadruge", Vojke Đans postavljen je za novog vođu. Kada su ukućani to saznali nastalo je opšte oduševljenje, koje je trajalo do podele novca za naredne dane.

Foto: RTV Pink

Nakon raspodele ovonedeljnog budžeta, po ćoškovima "Zadruge" ukućani su počeli da komentarišu da Vojke Đans radi samo ono što mu kaže njegova devojka Sara Reljić, sa kojom je ljubavnu romansu započeo u nagledanijem rijaliti programu.

Foto: RTV Pink

Dragi zadrugari, primetili smo da je većina vas nezadovoljna raspodelom budžeta i kako po ćoškovima komentarišete da to nije fer, ali, kao što smo navikli od vas, ono što vam smeta ne govorite javno, nego po ćoškovima. Bilo je zadrugara koji su rekli da Vojke nema svoje mišljenje, da je Sara glavna u njihovoj vezi... Kako bi sve bilo jasno, sada ćete održati sastanak na kome ćete razgovarati na ovu temu. Mislimo da je pošteno da jasno kažete čime ste razočarani i šta je to Vojke uradio i koga je povredio raspodelom - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

Satanak je otvorio Lepi Mića svojim izlaganjem da je ponedeljak dan kada većina stanara, po njegovom mišljenju, priča jedno, a radi drugo, kao i da problem nastaje kada se podeli novac, jer onda većina ukućana kreće negativno da govori o vođi. Dok je Mića pričao, Žiža je tražila po sobi hiljadu dinara, koje tvrdi da joj je neko uzeo.

Foto: RTV Pink

Sara je počela da komaduje. Ja protiv Vojketa nemam ništa lično! Ja sam prva to rekla i stojim iza toga što piše u pismu! Smatram da ti sam treba da razmišljaš svojom glavom, jer ti nisi došao u paru i ušao zajedno sa Sarom - rekla je Saška Karan, koja se kasnije oštro posvađala sa Teodorom Džehverović.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

To su pričali Sloba i Luna. Sada je jasno zašto gledaoci kažu da je Sloba - zloba! Ovo vam nije hotel da se j*bete, ovo je takmičenje. Ovde mora kašika da se probuši - pričala je Maca Diskrecija.

Foto: RTV Pink

U toku ovog sastanka, došlo je do još nekoliko svađa, a kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

PROČITAJTE: Strepnja u Beloj kući: Proka IZNENADIO zadrugare posetom, a njega ŠOKIRAO PRIZOR KOJI JE ZATEKAO! (VIDEO)

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

#Vojke Đans

'