AKTUELNO

Spisateljica smatra da svakom čoveku prijaju drugačije stvari.

Isidora Bjelica tokom jučerašnjeg dana bila je gost popularne emisije o poznatima ''Premijera viked specijal'' u kojoj je otkrila da se rešenje životnih problema ne krije iza psihijatra.

Ognjen Nestorović i Tijana Prica ugostili su spisateljicu, a na poklon od nje dobili su novi primerak knjige ''Miris neba''. Voditelj je upitao Isidoru kako pronaći svoj mir, a ona je otkrila da je recept vrlo jednostavan.

Foto: YouTube screenshot

- O tome govorim i u svojoj novoj knjizi ''Miris neba''. To je pokušaj da se odgovori kroz pozitivnu ljubavnu priču na mnoga važna životna pitanja. Svi smo danas u haosu i stresno živimo - priča Isidora i nastavlja:

- I šta sad? Vi treba da platite nekog psihijatra i onda idete i govorite ''Ja sam dobro''. Prošla sam ja četrdeset takvih. Mantram k'o luda i sve mi je gore i gore.

Spisateljica tvrdi da se tajna krije u ljubavi. Bitno je da čovek radi ono što voli.

Foto: YouTube screenshot

- Ideja je da radite ono što vam prija, a ne da ponavljate da ste dobro i da će vam biti dobro - obajšnjava Bjelica.

- Svi smo mi različiti. Ja na primer ne podnosim fitnes. Ja da mašem, dižem ruke, mene to ubija. Imam drugaricu, njoj je to super, njoj je to kao seks - iskrena je bila Isidora u emisiji ''Premijera vikend specijal''.I u njenoj novoj knjizi poseban akcenat stavljen je na ljubav.

Foto: YouTube screenshot

- Poenta je da radimo ono što volimo, a ne da se stalno silujemo i trpimo ljude i stvari koje nam ne prijaju - dodala je Isidora i istakla da je jako bitno znati reći ne.

Ukoliko ste propustili današnju emisiju ''Premijera Vikend specijal'', epizoda se nalazi na zvaničnom kanalu na sajtu Jutujub.

Autor: B. Radonić

#Isidora Bjelica

#Premijera

'