AKTUELNO

Ovaj popularni bugarski pevač došao je da se pozdravi sa koleginicom i ponudio se da joj napiše pesmu.

Svetlana Ceca Ražnatović jedna je od specijalnih gostiju na koncertu koji organizuje jedan uticajan medij u Bugarskoj. Pored Cece, na spektakularnom koncertu najavljeno je učešće najvećih zvezda na balkanskoj sceni poput Cveteline Janeve, Galene i Azisa.

Popularni bugarski pevač Azis došao je u bekstejdž da pozdravi Cecu i tom prilikom je izjavio da mu je mnogo drago što ju je videou posle nekoliko godina, tačnije posle 12 god, kada je bio na velikom koncertu folk zvezde u Sofiji.

Foto: Pink.rs

Ceca je izjavila da njena ćerka Anastasija, voli njegovu pesmu koja nosi naziv "Motel". Pričali su i o eventualnoj saradnji, na obostrano veliko zadovoljstvo. A najveća balkanska zvezda sa oduševljenjem je prihvatila Azisovu ponudu. Ovaj bugarski pevač nije krio oduševljenje što je video Cecu.

Azis je veoma kreativan i dobar muzičar. Kako u Bugarskoj, tako i na Balkanu njegova muzika je veoma popularna - izjavila je Ceca.

Foto: Pink.rs

Azis se i najvećoj balkanskoj zvezdi ponudio da uradi pesmu za novi album, što je folk zvezda sa oduševljenjem prihvatila. Vidne su bile emocije u bekstejdžu, a nema sumnje da će saradnjom ova dva velika imena nastati barem jedan veliki hit.

Više o mogućoj budućoj saradnji imaćete prilike da saznate u vašoj omiljenoj emisiji o poznatima, "Premijeri".

Autor: O. N.

#Azis

#Svetlana Ceca Ražnatović

#pevačica

'