AKTUELNO

Filip joj nakon pisma poručio da je klošarka!

Marija Ana Smiljanić i Filip Đukić imali su žestoke svađe i rasprave u Beloj kući, ali njihove prepirke polako, ali sigurno, počele su da prevazilaze sve granice normale.

Kako je njihov razgovor krenuo u pogrešnom smeru, Veliki šef odlučio je da spreči sve lažne navode koje je Marija Ana ispričala o produkciji i na taj način pokušala da ceo rijaliti predstavi na pogrešan i nedopustiv način.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On je tom prilikom poslao pismo koje je zaprepastilo sve zadrugare.

Zadrugari, iako je Marija Ana još pre neko veče započela sa pominjanjem produkcije u negativnom kontekstu, nismo pridavali značaju. Međutim, kako se ova priča nastavlja, možemo da kažemo da je ova priča lažna. Marija Ana, da li ti zaista misliš da mi ucenjujemo? Kao što i sama znaš, svako ko nešto priča polazi od sebe. To što ti pada na pamet da bi bilo ko od produkcije platio nekome od vas da se nešto zataška je sramotno. Mi se takvim stvarima ne razmišljamo, ne znamo odakle ti to. U rijalitiju u kome ti učestvuješ postoje preko 100 kamera, tako da ne znamo kako je moguće da smo mi nekog ucenjivali. Ovim putem ti napominjemo da ne nastavljaš da iznosiš laži i da nas više nikad ne pominješ. Apsolutno niko nije ucenjivao da nešto uradite, vaš honorar ste potpisali pre nego što ste ušli. Pozdrav - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Filip Đukić je bio srećan zbog ovog pisma, jer je danima bio pod pritiskom zbog svega što je ona izgovorila, pa joj je uputio niz uvreda koje su izazvale burne reakcije.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Evo ti dokaza koliko lažeš! Sram te bilo, klošarko, mamu ti je*em! - rekao je Filip.
Ja to nisam rekla, rekla sam da je Filip pokušavao da ucenjuje produkciju time što je skidao bubice! Ja se izvinjavam produkciji! - branila se Marija Ana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja znam zašto sam skinuo bubicu, to sam i Mikiju objasnio! Da li misliš da sam retardiran da to pomislim da izgovorim? Pričao sam o nama, ni o čemu drugo! - pravdao se Filip.

Ukućani su se dugo raspravljali zbog ovoga, a detaljno o svemu možete pogledati u nastavku.

K. Ristić

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

'