AKTUELNO

Njihova "prepucavanja" nasmejala su sve!

U večerašnjem izdanju najhumanijeg kviza na ovim prostorima, "Ko je na vrhu" gosti su bili voditelj "Žikine šarenice" koju svakog vikenda možete gledati na televiziji Pink, Živorad Žika Nikolić, zatim pevačica Ljupka Stević i njen kolega, Dragan Kojić Keba. Kao i svakog četvrtka, domaćini ovog kviza su naš dobro poznati voditeljski tandem, Katarina Šišmanović i Milan Kalinić.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku, kada je Katarina predstavljala Ljupku, te za nju rekla da je san mnogih muškaraca, Milan je rekao da njemu nije. Kada se lift podigao i svi su mogli da je vide, njoj nije bilo svejedno, ali nije želela da se raspravlja sa Milanom:

Jao ljudi, što se ovo drma. Ovo mora da bude stabilno, i noge su krenule da mi se tresu, ovo je neverovatan osećaj. Ja se mnogo plašim visine, tako da Milanče, ako krenem da padam, hoću da budeš ovde ispod da me dohvatiš. Nešto sam načula da ja nisam njegov tip, ali ne želim da čujem to, hoću samo da me što pre spustite dole - rekla je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje su se i tokom emisije peckali, pa je tako Ljupka pokušavala da pomogne Žiki, što je Milan zamerio, a onda mu je ona rekla da liči na Fredi Krugera:

Videćeš kako će Fredi Kruger da se ponaša kad budeš na trećem spratu - rekao je Milan.
Ja bih više volela da odemo dole, pa... - rekla je Ljupka i nasmejala sve, a onda dodala da je to zato što se plaši visine.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao i svaka emisija, ni ova nije mogla da prođe bez Milanovih prozivki na račun njegove lepe koleginice, pa je tako rekao da ona svašta mora da koristi da bi bila lepa, na šta mu je ona odmah odgovorila:

A tek Milan, on mora da koristi sve moguće ekstenzije, od kose pa nadalje. Za sve su mu potrebni produžeci - rekla je Katarina i nasmejala sve u studiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Pobednik ove emisije na kraju je bila Ljupka Stević, koja je rešila da svotu novca koju je osvojila donira dečijem odeljenju onkologije, ali će naknadno odlučiti kojoj klinici će to donirati.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Ko je na vrhu?

#Ljupka Stević

#Milan Kalinić

'