AKTUELNO

Želeo je da joj olakša tešku situaciju koja je zadesila.

Zadrugari su večeras odgovarali na pitanja milionskog auditorijuma koji svakodnevno prate dešavanja iz Bele kuće. Jedno od pitanja je bilo upućeno Slobi Radanoviću koji je svoju suprugu Kristinu Kockar prevario u rijalitju sa Lunom Đogani.

Budući da je Kiji preminuo otac, Sloba je bio uz nju u tom teškom trenutku, a pošto su tada njih dvoje razgovarali i osmišljali svoj život, gledaoci su pevaču uputili sledeće pitanje:

Foto: Printscreen Youtube

Kada si sa Lunom samo grickaš nokte i ne nasmeješ se, a sa Kijom si za jedan dan u pabu ispalnirao čitav život. To je dokaz da sa Kijom imaš mnogo tema, a sa Lunom jednu, zašto ipak malo ne razmisliš, pročitala je Katarina Nikolić.

Pročitajte još: ŽESTOKA SVAĐA OKO ĐEKSONA! Mina i Miki razmenili NIZ UVREDA I TEŠKIH REČI! (VIDEO)

Foto: Printscreen Youtube

Ovi problemi su našli mene i Lunu, zajedno smo ga napravili. Naravno da ću da pričam o pozitivnim stvarima. Pokušao sam da je podignem malo u tom teškom trenutku da skrene misli na pozitivnu stranu.. Ona je pričala kakav će joj biti stan, ja sam je slušao, pokazivao sam joj pesme koje sam pisao. Pričali smo o normalnim temama, da bi joj odvratio misli na pozitivnu stranu - rekao je Sloba.

Kako je sve izgledalo detaljnije pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

#Zadruga - RTV Pink

'