AKTUELNO

Kod njega je išla i ranije.

Nataša Bekvalac je potražila pomoć životnog trenera, takozvanog "lajf kouča", nakon cele situacije sa suprugom Lukom Lazukićem.

Ona je i ranije odlazila kod terapeuta koji vodi jednu od beogradskih "škola života", pa mu se u ovim teškim trenucima ponovo obratila za savet.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Posle Lukinih batina, Nataša je bila u teškom psihičkom stanju. Da bi mogla da spava, funkcioniše i brine o ćerkici Katji, svakodnevno je bila na tabletama za smirenje. Ipak, na nagovor porodice odlučila je da potraži pomoć "životnog trenera", kod kog je išla i ranije kad je imala probleme - otkriva izvor blizak pevačici.

Prema njegovim rečima, ovaj stručnjak pomaže Bekvalčevoj da pronađe unutrašnji mir, kao i da shvati zbog čega je došlo do kraha njenog trećeg braka.

PROČITAJTE JOŠ: KAKVA TRANSFORMACIJA: Ceca napravila drastičnu promenu u izgledu! (FOTO)

- Terapeut radi sa njom na tome da se oslobodi osećaja straha, tuge i krivice zbog svega što se desilo. On joj pomaže da bez lekova, samo uz pomoć razgovora pronađe snagu u sebi i porodici. Već posle nekoliko poseta, pevačica se oseća bolje, ali je reč o dugom procesu, za koji treba vremena. Preživela je veliku traumu, a borba joj tek predstoji... Na sreću, okružena je ljudima koji je vole i koji su u svakom trenutku tu za nju - kaže izvor.

Pink.rs

#Luka Lazukić

#Nataša Bekvalac

'