AKTUELNO

Uvek se rastuži kad se seti da ga više nema!

Nebojša Glogovac, jedan od najboljih glumaca domaće kinematografije, preminuo je u februaru ove godine, a vest o njegovoj smrti potresla je sve koji su ga poznavali, kako privatno tako i kroz njegove uloge. Jedna od glumica koja je imala čast da igra sa njim bila je i Jelisaveta Orašanin.

Foto: Tanjug

Ona se nedavno vratila iz Amerike, gde sada živi sa svojim suprugom Milošem Teodosićem, a sa setom u glasu prisetila se saveta koje joj je Glogovac dao:

Ono što uvek pamtim o Nebojši jeste savet o smehu. Pošto bukvalno sve može da me zasmeje, zasmejavao me je i on i tada mi je rekao: “Tako kad ti je smešno, uvek se smej, tako se i ja na sceni smejem kad mi je smešno”, i od tada uvek kad se smejem na sceni setim se njega. To je bio savet da se i takva glumačka veličina zasmejavao na sceni pa mi bude lakše - rekla je ona.

Podsetimo, Nebojša Glogovac je nekoliko dana pred smrt hitno primljen u Institut za onkologiju, kada se pisalo da je teško bolestan i da je njegovo zdravstveno stanje veoma loše, te da boluje od karcinoma pluća. U trenutku smrti imao je samo 48 godina.

Foto: Tanjug

Autor: Pink.rs

#Jelisaveta Orašanin

#Nebojša Glogovac

#glumica

'