AKTUELNO

Pevačica je otkrila na šta joj se požalila majka bivše zadrugarke, a tiče se njene ćerke!

Poznata srpska pevačica Dragana Radosavljević Cakana pevala je juče na trgu u Inđiji povodom gradske slave ''Duhovi''. Na ovoj manifestaciji srela se sa bivšom učesnicom najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga'' Minom Vrbaški i njenom majkom Ivanom.

Foto: Pink.rs

Ovom prilikom, kako Cakana otkriva za Pink.rs, ona se upoznala i sa Minom, a pevačica i njen suprug Nebojša na prvi pogled nisu mogli da je prepoznaju zbog njene nove boje kose. Kako otkirva pevačica, Minina mama požalila joj se na probleme sa ćerkom, ali ona o bivšoj učesnici ''Zadruge'' nakon upoznavanja ima samo pozitivne i lepe utiske.

PROČITAJTE JOŠ: Cakana prokomentarisala LJUBAVNI TROUGAO u Zadruzi, pa poručila: Ako porodica nije uspela da usmeri dete, onda treba da POTRAŽI STRUČNU POMOĆ!

Foto: Facebook

- Nisam znala da se Mina ofarbala u plavo. Jedva sam je prepoznala, moj suprug me pita da li je to sestra od one iz ''Zadruge''. Ona je fina devojka, srdačna. Baš sam se prijatno iznenadila. Njena mama mi se žalila da ima problema sa njom, ali nije to ništa strašno toliko. Sedela je sa bakom, mamom i bratom kao jedna složna porodica. Bila je veoma ljubazna, prišla je da se i slika sa mojim suprugom - kaže Cakana za Pink.rs i otkriva detalje razgovora sa Ivanom Vrbaški.

Foto: Printscreen Instagram

- Kratko smo pričale, Minina mama Ivana je veoma fina žena, sekira se za ćerku, ali dobro, to su te godine sada. Rekla mi je čak i da se dešavalo da Mina ode od kuće i da ne dolazi po nekoliko dana, čak je i policiju zvala. Ona se brine, niko ne zna kako je njoj jer nije u njenoj koži - rekla je pevačica i otkrila da je iskoristila priliku da Minu i posavetuje.

Foto: Privatna arhiva

- Mina je inteligentna devojka, ona je jedno mlado, pametno stvorenje, rekla sam joj da se malo sredi i smiri, ima divnu porodicu. Morala sam da joj kažem i da smrša nekih 10 kilograma jer je toliko lepa i ona je za svet. Šta će ovde, nije ona za ove prostore, njena lepota je neverovatna. Nije normalno koliko je lepa devojka. Posavetovala sam je kada smo se juče upoznale da poradi na sebi, da smrša i da radi na tome da sa svojom lepotom, harizmom, osmehom, pogledom uradi nešto veliko. Ona zrači i treba da to iskoristi. Zna Mina da sam ja nju i kritikovala zbog nekih stvari i ona sve to lepo prihvata.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: M. K.

#Dragica Radosavljević Cakana

#Ivana Vrbaški

#Mina Vrbaški

#pevačica

'