AKTUELNO

Poznato TV lice opljačkano je pre dva dana u Novom Beogradu u Bloku 23.

Voditeljki je pre dva dana ukradena tašna u Novom Beogradu, a odmah nakon incidenta otišla je u policiju gde su joj nadležni izašli u susret.

- Srećom, sve se dobro završilo. Ne možete da zamislite kako mi je bilo u trenutku kada sam ostala bez svega: ključeva, dokumenta, telefona. Ipak, kad sam ugledala policiju, bilo mi je mnogo lakše - rekla je  Nataša Miljković, koja je u utorak opljačkana u Novom Beogradu.

Na svu sreću, policija je brzo reagovala i voditeljki su stvari bile vraćene.

- Upoznala sam divne ljude, policajce, koji su brzo došli na lice mesta. Njihovo prisustvo mi je mnogo olakšalo celu situaciju i još sam s njima išla u potragu za svojom torbom. Osećala sam kao da sam u nekom filmu. Ovom prilikom želim da se zahvalim našim policajcima, jer pored njih sam se zaista osećala bezbedno - objasnila je Miljkovićeva.

Nataša Miljković potvrdila je priču o krađi i objasnila kako se to dogodilo.

- Torba je bila u svlačionici i kad sam došla po nju, nje nije bilo. Policija je ubrzo locirala telefon. Nakon tri sata potrage torbu smo našli u svlačionici, odakle ju je lopov i odneo. Šta je radio s dokumentima i stvarima, ne znam - rekla je Nataša.

Foto: YouTube screenshot

B.R.

#Nataša Miljković

'