AKTUELNO

Folker se našao na meti kritika zbog toga što je snimio kadrove sa svojom devetnaestogodišnjom ćerkom.

Folk pevač Milan Topalović Topalko nedavno je objavio novi muzički spot u kojem glavnu ulogu ima njegova devetnaestogodišnja ćerka Helena Topalović, što je šokiralo veliki deo njegovih fanova - oni su ostali zgroženi kada su videli radnju spota u kojem Topalko pogledom skenira svoju ćerku Helenu, dok peva provokativne stihove pesme "Ljubavna terapija", pa su na račun ovog video ostvarenja pevaču uputili niz negativnih kritika.

Foto: Printscreen Youtube

Dajte najbolju, lepu kao boginju, jer noćas spreman sam za ljubavnu terapiju. Ma neka mi radi svašta, nek me hrani njena mašta, sve sad može sve samo zbog nje - peva muzičar u klubu, u društvu svojih prijatelja, dok stpljivo čeka da se pojavi "ona najbolja, lepa kao boginja".

Foto: Printscreen Youtube

Nakon izvesnog vremena, pojavljuje se i Helena koju svi požudno gledaju, a pogledom je skenira i Milan Topalović Topalko koji udara po glavi svog prijatelja koji je oduševljen njenim izgledom. Nakon toga, Topalko pruža ruku svojoj naslednici, povlači je ka sebi, ljubi je u ruku i smešta u svoj separe i peva:"Nek mi radi svašta, nek me hrani njena mašta".

Foto: Printscreen Youtube

- Zar nije degutantno da se ćerka pojavi u spotu sa ovakvom konotacijom?! Ovo je bolesno! Ona dolazi, seda tu kao ta "najbolja"! Ljudi, ko je ovde lud?! Kakav je ovo pedofilski i incestni spot?! Poruka spota - ljubav pobeđuje incest - samo su neki od brojnih komentara ogorčenih Topalkovih fanova, sada već bivših.

Foto: Printscreen Youtube

Pogledajte spot, pa sami procenite da li je pevač prešao granicu dobrog ukusa:

Autor: D. Tanasijević

#Helena Topalović

#Milan Topalović Topalko

#pevač

#spot

#ćerka

'