AKTUELNO

Tada nije bio upućen kako funkcioniše njihov brak.

Tokom sinoćnje emisije "Zadruga - Narod pita supefinaliste" otkrivene su mnogobrojne tajne koje se tiču odnosa Slobe Radanovića i Kristine Kockar.

Naime, Lepi Mića je priznao voditeljki Dušici Jakovljević da je unazad nekoliko godina poznavao Kiju i Slobu, ali da nije bio upućen u to kako funkcioniše njihov brak.

Foto: Pink.rs

Pre četiri, pet godina u Knez Mihajlovoj sam sreo Kiju i Slobodana. On je zamolio da se slika sa mnom. Kija nas je slikala. Slobodan i ja imamo dosta zajedničkih prijatelja. Ja sam njih odranije znao, ali privatno ih nisam poznavao. Kija kada je ušla u Zadrugu, kada sam shvatio njenu nameru. Zašto kada je prvi put ušla u Zadrugu, nije otišla sa koferom u krevet kod svog muža i kaže Luni: "Mrš iz mog kreveta", a ona to nije uradila - prokomentarisao je Mića.

Foto: Printscreen Youtube

Pevač je prokomentarisao šta bi bilo ispravno da je Kockareva uradila po ulasku u Belu kuću i da nije sebi trebalo da dozvoli da se upusti u romansu sa Andrijom Lazovićem.

Pročitajte još: ONA JE MENE SMUVALA, NISAM JA NJU: Matora otkrila kako je sve počelo, pa priznala: SANJA JE MNOGO NAMAZANA! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Kristina Kockar

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'