separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

KAŽE DA NEMA VELIKE SNOVE: Maja Berović snimila spotove na Kubi, pa priznala šta nikad neće uraditi! (FOTO)


Pevačica je jasno stavila do znanja dokle ide njena popularnost.


Atraktivna pevačica Maja Berović posle samo nekoliko dana od objavljivanja svog novog albuma ,,Seven" broji milionske preglede na Jutjubu, a skromno je priznala da je to najmanje što je mogla da učini za svoju publiku zbog koje nesebično ulaže u svoju karijeru.

Autor: Printscreen Youtube

Pevačica se tim povodom uputila i do Kube, pa je na Karipskom moru snimila nekoliko kadrova za svoje nove spotove za pesme ''Sahara'' i ''Sama''.

Majin kolega Saša Kovačević poznat je, između ostalog, po tome što je svoje pesme ''Kažeš ne'' i ''Temperatura'' snimio i na španskom jeziku, a spot za pesmu ''Zamalo tvoj'' ekranizova je na Kubu, baš kao i Maja. Tim povodom pitali smo je da li i ona planira da uvede neku novinu na našem estradnom nebu i snimi pesmu sa nekim Latinoamerikancem.

Autor: Promo

Snimili smo dva spota na Kubi, nismo imali mnogo vremena da se odmaramo. Znam da je Saša uradio to, ali ja nikad nisam imala snove da budem svetska zvezda i da snimam sa poznatim zvezdama pre svega, držim se tog našeg balkana i srećna sam sa tim što imam - bila je iskrena Maja.

K.Ristić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti