AKTUELNO

Tasa je ovom prilikom pokazala da se i te kako razlikuje od svoje mame Cece Ražnatović.

Popularna pevačica Anastasija Ražnatović zvanično je započela svoju solo muzičku karijeru, a posle samo nekoliko sati od premijernog objavljivanja svoje prve pesme ,,Savršen par" i spota ostvarila je milionske preglede, a samim tim je postigla i veliki uspeh.

Foto: Youtube

Budući da su mnogi očekivali da će u prvi mah snimiti duet sa svojom mamom, najvećom balkanskom folk zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović, ona je samo za portal Pink.rs otkrila nešto što će zasigurno iznenaditi sve.

Ima vremena za to, odlučila sam da izgradim nešto svoje, želim da budem jedinstvena. Međutim, ako bih morala da biram, nekako mi je Nikolija najpribližnija po svemu, sviđa mi se njen stil pevanja - rekla je Anastasija.

Foto: Pink.rs

Trenutno najtraženija tinejdžerka stekla je veliku popularnost i na društvenoj mreži Instagram sa preko 600.000 pratilaca, a kako je svesna odgovornosti koju ima kada su u pitanju fotografije koje deli sa javnošću, ona je priznala da na to i te kako obraća pažnju, te da se trudi da bude dobar primer svim mlađim generacijama koji je uzastopno prate i komentarišu njene objave.

Foto: Instagram

Dajem sve od sebe da budem dobar uzor mlađim generacijama, jer me male devojčice uglavnom prate i vole način na koji se predstavljam. Smatram da do sada nisam uradila ništa loše niti nešto što bi bio loš primer, tako da sam zbog toga ponosna na sebe - istakla je Ražnatovićeva.

K.Ristić

#Anastasija Ražnatović

'