AKTUELNO

Može ćerka da mu bude!

Duško Radonjić široj javnosti je postao poznat nakon svog učešća u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruga". On je u Belu kuću ušao kako bi pružio podršku svojoj ćerki Andrijani Radonjić, a tokom svog višemesečnog boravka imao je mnogo napetih situacija sa pevačicom i njenim dečkom Nemanjom Đerićem Đeksonom.

Foto: Pink.rs

Radonjićev ljubavni život je intrigirao javnost, naročito zbog navodne veze sa Zoricom Marković. Još jedna zadrugarka bacila je oko na Duška, a u pitanju je Maca Diskrecija sa kojom Radonjić nije želeo ništa više od prijateljstva.

Međutim, po napuštanju Bele kuće, Radonjić je postao mnogo otvoreniji po pitanju komunikacije sa ženama. Ekipa portala Pink.rs došla je u posed prepiske koju je Duško razmenjivao sa duplo mlađom devojkom, koja bi po godinama mogla ćerka da mu bude!

Foto: Printscreen Instagram

Pored ovoga, Pink.rs je došao u posed eksplicitnih fotografija koje je Duško slao ovoj devojci, međutim ovaj sadržaj je bio neprimeren za objavljivanje. Na ovim fotografijama jasno se vide Radonjićevi intimni delovi i njegov polni organ.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Posle žestokih osuda Lune i Gagija oglasio se i Sloba, a njegov odgovor na prozivke ŠOKIRAĆE sve! (FOTO)

Kako će Duškova ćerka, Andrijana reagovati kada vidi ovo, ostaje nam da saznamo.

Pink.rs

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

'