AKTUELNO

Radanović stao na put pričama koje kruže.

Pinkova zvezda Sloba Radanović se u rijalitiju "Zadruga" zaljubio u blogerku Lunu Đogani, uprkos činjenici da je oženjen Kristinom Kockar. Veza sa Đoganijevom je potrajala osam meseci, i to kakvih - punih turbulencija.

Foto: e-stock Rajko Ristić/Pink.rs

Njih dvoje nakon završetka ovog zabavnog programa nisu više u kontaktu, okrenuli su novi listi i fokusirali se na svoje karijere.

S obzirom na to da je Slobinoj mami bio juče rođendan, postojale su spekulacije da je Luna posetila porodicu Radanović i da se tajno viđa sa bivšim dečkom. Kako bismo saznali šta je posredi i da li je ovo istina, stupili smo u kontakt sa pevačem, a on nam je sve to demantovao.

Ma kakvi, nije bila. Ja dok sam bio kući, ona nije bila tamo. Nisam se sa svojima čuo, ali sam video snimak, to nije Luna, to je neka žena, fan. Ona zna moje, oni nju, ja sam ih upoznao, ali to nije sigruno Luna - rekao je Sloba za portal Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitaje još: MILJANA KULIĆ EKSLUZIVNO ZA PINK.RS POSLE POROĐAJA: Novopečena majka donela odluku koja je NAJBOLJA ZA NJENOG SINA!

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'