AKTUELNO

Da li je očekivala ovo?

Pobednica prve sezone rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti ''Zadruga'' Kristina Kija Kockar sinoć je imala nastup u Boru na prepunom stadionu, a više desetina hiljada ljudi je došlo da je sluša. Ona je sve vreme, zajedno sa "Ministarkama", pevala pesme Maje Berović, Svetlane Cece Ražnatović, ali i svoju prvu pesmu "Ne vraćam se na staro".

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: RANKOVIĆ POBEGAO DALEKO OD SRBIJE I TEODORE! Goca progovorila o Anđelovoj PREVARI, pa otkrila šta misli o njegovoj fotografiji sa maloletnicom!

Kija nije odolela, a da se svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram ne pohvali detaljima sa ovog njenog nastupu. Naime, u jednom trenutku, publika je počela da baca ruže na binu, što je Kockarevu posebno oduševilo.

Prepun stadion iznenadio je sve koji su pomislili da će Kiju slušati samo u klubovima. Ovaj put je dokazala da može da napuni i mnogo veće prostore, iako je tek nedavno počela da peva. U video-snimcima u nastavku pogledajte kakva je atmosfera vladala na Kijinom nastupu:

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Rijaliti Zadruga

'