AKTUELNO

Sa očima punim suza ispratila ovu numeru.

Modna blogerka Luna Đogani je tokom rijalitija "Zadruga" naišla na mnoštvo osuda zbog toga što se zaljubila u oženjenog muškarca, ali i pozitvnih komentara zbog toga što je smogla snage i pred milionskim auditorijumom pokaže svoje emocije.

Foto: Pink.rs

Đoganijeva je nakon izlaska iz ovog rijaliti programa otvorila svoj butik pod nazivom "Luna Đo", koji odlično posluje, ali to nije sve. Osim ovoga uspeha, ona je dobila i ponudu da se upusti u muzičke vode.

Naime, njoj je Mirko Gavrić ponudio glavnu ulogu u spotu za pesmu "Tri metra" koja je posvećena njoj. Svaka reč pesme asocira na ono što ju je zadesilo u rijalitiju, kao i kroz kakav je period prolazila nakon toga.

Đoganijevoj je uživo u emisiji prikazan ovaj spot, a dok ga je gledala njoj su bile oči pune suza.

Njegova nova pesma, tri metra. Ova pesma je inače za mene, posvećena je meni. On dolazi na kraju spota spašava me od svih ljudi, osuda, reči, grli me. Pesma me mnogo pogodila, kada sam je prvi put čula. Cela pesma me naježila. Bile su mi suze u očima dok sam snimala. Mnogo mi je drago što sam snimila spot sa mojim ovako dobrim prijateljem.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: NIJE MOGLA DA ODOLI OVAKVOM PROJEKTU: Luna Đogani ULAZI U ZADRUGU 2! (FOTO)

D. B.

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'