AKTUELNO

Stala na stranu žena!

Porodica Vasić uskoro će ući u drugu sezonu rijaliti programa "Zadruga" koji na programu televizije Pink počinje da se emituje 6. septembra. U Belu kuću ove sezone stižu Rade i Rada Vasić, kao i njihovi sinovi Mika i Giba.

Nakon što smo razgovarali sa Mikom i Gibom, za najbrži portal u Srbiji - Pink.rs, govorila je i njihova majka Rada Vasić koja nije krila oduševljenje što ulazi u "Zadrugu 2" i otkrila je da je pažljivo pratila prvu sezonu.

Nama se dopala prva sezona, imamo čast što smo dobili poziv za Zadrugu 2 i bolje je što smo u Zadruzi 2, jer je sada još bolje, Zadruga 2 je još jača. Sviđa mi se! Veća je, ima svega... Tu lepotu nikada nisam videla i nikada je neću videti u životu. Jedino sada mi se pružila ta prilika, pa što da ne uživam?! Mnogi ljudi će da zavide Radi što će tamo da uživa - kaže Rada Vasić za Pink.rs

Rada se osvrnula i na učesnike prve sezone "Zadruge", a imala je ogromnu želju da komentariše pobednicu Kristinu Kiju Kockar, njenog bivšeg supruga Slobodana Radanovića i Lunu Đogani koja je sa pevačem imala u tom periodu ljubavnu romansu, a koja će takođe ući u "Zadrugu 2".

Ja sam se najviše borila za Kiju, za koju sam navijala, zato što je bila mnogo zaljubljena u Slobu. Volela je svoga muža. Ja verujem u ljubav, jer i ja isto volim svoga muža kao što je ona Slobu. Kada bi se meni tako nešto desilo kao Kiji, naravno da ne bih bila kao ona - priča Rada i dodaje:

Foto: E-stock, Pink.rs

Sloba je kriv. On sedi jednim d*petom na dve stolice. Ne krivim ni Kiju, ni Lunu, krivim Slobu. Trebao je da ima jednu ljubav, do smrti, a ne ovako da zavadi dve dobre dame - kaže Rada.

Rada Vasić protekle tri godine, koliko se ona i njeni članovi porodice nisu pojavljivali u javnosti, provela kod kuće u Maloj Plani kod Prokuplja, ali i u Nemačkoj.

Mika i Giba više putuju. Vole malo da uživaju. Rade i ja smo kod kuće. Sedimo, uživamo sa našom decom i unucima, spremamo zimnicu i drva... Znaš kakav ti je taj seljački život, pravi domaćinski! - izjavila je Rada Vasić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati i kako izgleda najava za učešće porodice Vasić u rijaliti programu "Zadruga 2".

PROČITAJTE: ONI NIKOGA NEĆE OSTAVITI RAVNODUŠNIM U 'ZADRUZI 2': Mika i Giba očekuju podršku Milana Stankovića, A EVO PO ČEMU ĆETE MOĆI DA IH RAZLIKUJETE! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Mika Vasić

#Rade Vasić

'