AKTUELNO

Svi u studiju su ostali zatečeni!

Voditelj Ognjen Nestorović je u emisiji ,,Zadruga - Narod pita" ugostio neke od najaktuelnijih bivših učesnika Zadruge, Lepog Miću i Zoricu Marković, a večeras je otkriveno da će oni biti učesnici i druge sezone "Zadruge". Međutim, ono što je zasigurno šokiralo sve jeste uključenje novog takmičara Zadruge 2, Mirka Gavrića u uživo program.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U toku noći došlo je do niza žestokih konflikta između njih, a onda je usledilo veliko iznenađenje, a to je uključenje Miljane Kulić koja je imala želju da žestoko odbrusi Gavriću koji ju je na sve moguće načine vređao po društvenim mrežama.

Ognjene, meni je mnogo žao što ste isključili ovu ,,haljinicu boje lila" i što ne mogu da vodim dijalog sa njim, ali biće prilike, 11 meseci u Zadruzi nije malo. Ja ne mogu da verujem da je ova osoba toliko kontradiktorna. On je na Instagramu prozivao i Zoricu i Lepog Miću i mene, a sada ne stoji iza svojih reči, znači, jedan ljigavac, dupljak, kontradiktorna osoba, on je u roku od dva sata promenio svoje mišljenje i uvlači se Mići u zadnjicu, ali Mića nije ni homoseksualac, ni biseksualac, dok je ovaj obična pederčina, tako da, ja bih mu poručila: Mirko, mali vraže, ja te j****, a Mića mi pomaže. Mirko, duh si pravi, samo ti je k**** u glavi. Mićo, ti si pravi drug, uvali Mirku dug. Mirko, ti si dobar drug, po*ušiš Mići dug. On to obožava, tako da ja ne znam. Ja ako nešto napišem na Instagramu, ja ću to i u emisiji i van nje da kažem. Mislim da će haljinica boje lila brzo da se ugasi - rekla je Miljana.

Foto: Pink.rs

S obzirom na to da je Kulićeva bez dlake na jeziku iznela sav prljav veš o ovom novom učesniku, voditelj je bio podstaknut da je upravo zbog tog odgovora upita šta je razlog njene ljutnje, a ona je, pored toga, tvrdila da se Mirko predstavlja kao oženjeni muškarac isključivo zbog svoje karijere i da bi sakrio svoje opredeljenje, a onda izjavila da je upravo on imao odnose sa poznatim pevačem Slobodanom Radanovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam čula da je on mene ogovarao i pisao svašta po Instagramu za mene, a mogu da kažem da je ta žena koju je predstavio samo paravan, jer se oženio samo noć posle kada je sa Slobodanom Radanovićem se*sualno opštio, da ne bi pukla bruka zbog njegove karijere. Nema veze, sve će se to u rijalitiju saznati, pravda je spora, ali dostižna. Kad tad će se ovo saznati - ispričala je Kulićeva.

K.Ristić

#Miljana Kulić

#Mirko Gavrić

'