AKTUELNO

Samo nekoliko dana otkako su položili bračne zavete suprug Goge Sekulić potrudio se da svojoj voljenoj izmami osmeh.

Goga Sekulić pre dva dana šokirala je domaću javnost fotografijom na društvenoj mreži Instagram - po svemu sudeći, ona se u strogoj tajnosti na večnu ljubav zaklela svom petnaest godina mlađem dečku Urošu Domanoviću, sa kojim je nedavno započela zajednički život u Cirihu, a fotografiju sa venčanja je, ipak, odlučila da podeli sa svojim vernim fanovima.

Pevačica odevena u belu elegantnu haljinu pokazala je dijamantski prsten, zbog čega su svi odmah zaključili da je svoju šestomesečnu vezu sa zgodnim sportistom krunisala brakom, a sada je rešila da pokaže čime ju je još novopečeni suprug iznenadio.

Uroš je rešio da učini sve da se u njegovom prostranom penthausu u Cirihu Goga oseća kao kod svoje kuće, pa je rešio da se pobrine za dekoraciju kuće u duhu predstojećih praznika.

On je enterijer njihovog doma oplemenio novogodišnjim ukrasima i velikom, pažljivo ukrašenom jelkom, što je pevačici izmamilo osmeh na lice, zbog čega ga je fotografisala dok je na vrh jelke stavljao poslednji ukras, a ovaj trenutak podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu.

Nema sumnje da je Goga srećnija nego ikada i da joj prija svaki trenutak proveden sa Igorom, kao i da će nikad srećnija dočekati predstojeću 2017. godinu.

Autor: D. Tanasijević

#Brak

#Goga Sekulić

#Nova godina

#Uroš Domanović

#pevačica

'