AKTUELNO

Obezbeđenje ih smirivalo.

Nakon što je Miljana Kulić optužila Mirka Gavrića da ju je nazvao "Lunom 2", ona je ušla u žestok sukom sa Lunom Đogani. Naime, blogerka ju je prekorela što provocira Gavrića bespotrebno, a potom se u svađu umešala i Marija Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

Luna me je napala. Ti ne znaš šta je bilo. Mirko mi je tražio upaljač i pokazuje Luni kao da mu se ja sviđam i kaže: "Evo je, Luna 2", a ja sam mu tražila upaljač. Luna me je napala Mirko zbog tebe da ide, jer je navodno psihički loše - objašnjavala je Miljana Mariji.
Glas da ti nisam čula. Njega ne smeš da provociraš - odbrusila joj je Kulićka.

Foto: TvPink Printscreen

Maltretiraš ga po ceo dan. Kakav si ti prijatelj, napadaš čoveka kome je loše. Sram da te bude. Ja sam ti bila prijatelj jedini ovde. Nemoj da mi se obraćaš - poručila je Luna Miljani, pa otišla na kapiju da pruži podršku Mirku.

Foto: TvPink Printscreen

U međuvremenu Miljana je objašnjavala Mariji šta je glavni razlog njihove rasprave i da treba da joj veruje.

Nemoj u moje konflikte da se mešaš i u ono što nisi videla. Kome više veruješ - postavljala je Miljana pitanje konstantno.
Sad si spomenula Slobodana i nikada više. Znaš da mi je slaba tačka. Treba da te bude sramota, ja sam se setila da ti je rođendan. Pi*ka ti materina. Sram da te bude, nazivaš me ovde Slobinom fuksetinom. Vređaš čoveka koji ti je pomogao, koji više vremena provodi sa tobom nego sa mnom. Ti si završila za mene - Vikala je Đoganijeva plačući.

Foto: TvPink Printscreen

Majmune (Luna), od danas ću tobom da se bavim. On je tebi (Miljani) rekao da si Luna 2? - upitala je Marija.
Marija, uzela je kravatu i krenula da mi je gura u nos - objašnjavao je Mirko i konstantno negirao priču koju je Miljana ispičala.

Foto: TvPink Printscreen

Niko od njih nije prezao kakve će reći pasti. Miljana nije štedela reči za Đoganijevu, pa joj je uvredila i porodicu, nazivajući ih pogrdnim imenima.

Pročitajte još: NIJE BILA PRISUTNA KAD JOJ JE PEVAO ROĐENDANSKU PESMU! Miljana GRCALA U SUZAMA kada je Darko Lazić NAPUSTIO ZADRUGU! (VIDEO)

Kako je izgledala ova žestoka svađa pogledajte u narednim video-snimcima.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'