AKTUELNO

Porodica joj je glavni oslonac u životu, zbog čega se plaši smrti svojih roditelja.

Posle Stanije Dobrojević, Mike i Gibe Vasić, svoju životnu priču ispričala je i Suzana Perović koja je rekla da je u svom životu imala puno emotivnih uspona i padova. Ova ukućanka je rekla da je za nju najlepši emotivni trenutak bio kada je postala majka.

Foto: RTV Pink

Rodila sam sina sa 20 godina. To sam želela. Za mene je to bilo nešto najlepše. To je bilo 1986. godine. Tada sam se udala, rodila sina i započela svoju karijeru kao solista - rekla je Suzana.

Suzana je u nastavku rekla da je veoma vezana za svoje članove porodice, a ova zadrugarka je dodala da sada očekuje da postane baka. Ova ukućanka je zatim istakla da se veoma plaši smrti svojih roditelja.

Foto: RTV Pink

Sa 25 godina sam rodila ćerku, a posle rođenja moje ćerke prelomila sam i zapostavila svoju karijeru i posvetila se porodici. Želela sam da idu na spot, da budu uzorni građani.... Svojim najvećim uspehom smatram svoju porodicu - izjavila je Suzana i dodala:

Foto: RTV Pink

I dan danas imam strah, moj otac je pre 25 godina imao težam infarkt... Borili su se za život. Prebrodio je to, međutim i pre desetak godina je imao i moždani udar. Ostao je veći trag. Imam taj strah, ne znam kako ću to podneti, ali opet moja porodica je moja baza ja mnoge stvari ne bih uspela da nije bilo mojih roditelja - pričala je zadrugarka.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod, u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Suzana Perović

'