AKTUELNO

Ne veruje u Tominu i Ketinu ljubav.

Na veliko izneneđenje zadrugara večeras je imanje u Šimanovcima odlukom publike napustila Darija Stević. Nju je nakon vanrednog izbacivanja u studiju ugostila Dušica Jakovljević.

Darija se našla u žiži interesovanja zbog svog odnosa sa Tomom Panićem, a novinari su se složili u konstataciji da se nakon te priče nije snašla i izborila za svojih pet minuta.

Foto: TvPink Printscreen

Bila sam optužena da sam celu priču izmislila i da čuvenog prstena nije ni bilo. Zbog toga sam se osećala loše i želela sam da ukućani promene mišljenje o meni i većina jeste. Ja sam htela da budem izolovana iz cele priče. Ja nisam došla da bih povratila njegovu pažnju jer mi ništa nismo ni imali. Moj demant je taj koji me je doveo u rijaliti, a ne Toma. Nisam želela da otkrivam njegove tajne i da gradim put na tuđim suzama, iako sam bila izmanipulisana da bi on održao svoj obraz čistim - rekla je Darija.

Na Dušicino putanje da li se te tajne odnose na Tominu s*ksualnu orijentaciju, Darija nije htela da da direktan odgovor.

Ne želim da kažem koje su tajne u pitanju, jer on treba da nastavi život i posle rijalitija. Mi smo videli da je on na više frontova bacao kosku, a ništa nije realizovalo. Ja sam neke priče čula o njemu, i kada sam mu rekla ko mi je to rekao, on nije demantovao - ostala je Darija zagonetna.

Ona je dodala i da ne verije u Tominu i Ketinu navodnu ljubavnu priču jer su neusaglašeni oko toga kako su se i kada upoznali.

Foto: TvPink Printscreen

Novinare je zanimao i Darijin komentar o njenom sukobu sa MC Damirom koji je nastao oko cigareta.

To je ponedeljak kada se dešava kupovina i svi smo napeti. On je meni jako drag, zamerila sam mu samo to što je krao, a nije priznavao. Tog dana su sporne bile cigarete.On je kukao da nema cigarete, a ja sam mu u džepu našla dve paklice.Tada se umešao Nemanja i ja sam imala problem sa njim, a ne Damirom. On je bio jako agresivan i plašila sam ga se. Često se ponaša kao psiho i napada žene - kazala je Darija.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećim video-prilozima.

PROČITAJTE JOŠ: IZA OVOG GRUBIJANA SE KRIJE ROMANTIČNI TIP! Miki priznao šta oseća prema Rebeki, a onda OSUO PALJUBU PO BANETU: KRIJE SE IZA SUKNJICE! (VIDEO)

Autor: J. R.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

#Darija Stević

'