AKTUELNO

Ponovo su na ratnoj nozi.

Katarina Keti Ristić otkako je ušla u Belu kuću, napravila je pravi razdor u odnosu Tomislava Panića i Olje Bajrami. Tokom emisije "Pitanja novinara" Darko Tanasijević je imao pitanje za Keti, koju je pevačica prozvala u emisiji kod Zorice Marković i Suzane Perović.

U emisiji kod Zorice i Suzane, gostovala je Olja. Ona je tada pričala priču o direktoru i ljubavnici, svi su povezali tebe sa ljubavnicom, jer je ona govorila o devojci zvanoj Feniks sa kineskim žicama i kineskom protezom. Kako ti to komentarišeš - glasilo je Darkovo pitanje.

Foto: Tv Pink Printscreen, Printscreen Instagram

Olja Bajrami. Ona bi trebala, da kaže zbog čega je ljubavnica. Ona ovde samo može da bude to, jer se tako predstavalja, skače sa cveta na cvet. Priča o mojoj protezi pošto nema šta da kaže o meni. Rekla je direktor, zato što sam ja rekla da je sekretarica. Poigrava se sa većinom, glumi moral, ja to najbolje znam, ali čekam da vidim dokle će se tako ponašti. Ja čekam objašnjenje.... Ona se meni ne obraća. Ona ide po kući, razgovara sa svima. Ja kada bih imala da pričam šta sa njom, ja bih joj prišla. Ja sam njoj pokazala da ja njoj nisam nikakva opasnost. Ja samo iznosim mišljenje i to ne može niko da mi zabrani - rekla je Keti, a onda je i Olja prokomentarisala šta je imala na umu:
Sve je to bila jedna velika šala. Igrali smo se sa ovim situacijama. Šalila sam se iz tog razloga što mislim da se ovde nameću neke stvari koje nemaju nikakvu osnovu.  Žele da mi pokvare prijateljski odnos koji imam sa Tomom. Toma i ja nikada nismo bili u vezi. On mi je samo pomogao da izađem iz toga nekog stanja sa bivšim zadrugarom. On je tu za mene svakog jutra i svakog dana. Keti i ja se ne znamo... ja ne mogu da pričam o nekome ako ga ne poznajem. Odjednom ispada da oni nisu bili u vezi, da su se videli dva puta. Keti je na sve to uzrujana. Ja nisam bahata žena i da se svađam sa tobom. Ljubavnica je bila u prenesenom značenju iz razloga što je Toma pričao da je imao devojku sa kojom ima dete, ispalo je kako je ispalo - rekla je Olja i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Ti si mogla da vidiš da sam sa Tomom imala prekrasne razgovore kada sam rekla da ne mogu da budem sa njim. Ja sam rekla da je on dobar i pametan dečko, jako je brižljiv. Gde sam ja pogrešila? - upitala je Olja.
Bila si jako ironična, prepotentnta. Ti si rekla :"Toliko ti je bila bitna, da si je ostavio. Ko je ta devojka koju si ostavio pred pet miliona ljudi? Da mi je da uđe na pet minuta da je pitam nešto" - citirala je Katarina.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: JA NADEŽDU OVDE NE PRIMEĆUJEM! Nakon što je Miki ponizio Biljićevu pred svima, ona mu poručila: NE ŽELIM MU NIŠTA DOBRO U ŽIVOTU! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Katarina Ristić

#Olja Bajrami

'