separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

vesti

Handanović za Pink najavio SPEKTAKULARAN NOVOGODIŠNI PROGRAM u Beogradu - tri dana i više od 10 izvođača


Damir Handanović predsednik CEBEFA pozvao je Beograđane i goste srpske prestonice na spektakularan doček Nove Godine isped Doma Narodne Skupštine u Beogradu.


Handanović je gostujući u emisji "Premijera vikend specijal“ podsetio da će proslava Nove Godine u Beogradu, koju organizuje CEBEF trajati tri dana.

 - Ove godine imamo tri dana programa 30. i 31. decembra i 1. januara. SARS, Rudimental i Stereo MCs nastupaju 30. decembra, u novogodišnjoj noći građani će provoditi uz Sašu Kovačevića, Bajagu i instruktore, Dejana Petrovića i Big Bend i Harisa Džinovića, a 1. januar je rezervisan za nastupe Disiples, Raste, Grafondžija i Đorđa Davida - podsetio je dirketor CEBEFA. 

Prema njegovim rečima, novina je to da će 1. januara od 14 sati biti održan koncet klasične Aleksandar Sedlar i Beogradska simfonijeta sa gostima Anom Stanić i Leontinom Vukomanović. 

Potrudili smo se građanima obezedimo spektakularan doček i pozivam sve da dođu u Beograd, rekao je Handanović. 

On je saopštio da je zbog vremenskih uslova klizalište na Trgu Nikole Pašića odloženo za petak 21. decembar.

 - Klizalište na Trgu Nikole Pašića će proraditi u petak. Ceo program se pomera jer nam vremenski uslovi nisu dozvolili da danas organizujemo otvaranje - naveo je Handanović i podsetio da su svi programi u okviru manifestacije „Beogradska zima“ besplatni. 

Napomenuo je da o detaljima programa građani moguda se informišu na sajtu beogradskazima.rs  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti