AKTUELNO

Lider radikala nije informisan o bilo kakvom sukobu na Sajmu knjiga, a Pink.rs zatekao ga je upravo na ovoj manifestaciji.

Pokret slobodnih građana saopštio je danas da je na Sajmu knjiga došlo do incidenta između člana njihovog pravnog tima i pristalica SRS.

Kako se navodi, član Pravnog tima PSG Živojin Ivković pokrenuo je prikupljanje potpisa da Sajam knjiga uskrati gostoprimstvo lideru radikala Vojislavu Šešelju zbog presude Haškog suda, ali su onda, tvrde u Pokretu, pristalice SRS otele prikupljene potpise i uništile ih.

Živojin Ivković je pozvao policiju i slučaj će biti procesuiran, dodaju u PSG.

Pročitajte još: SERGEJ NA BALIJU, BASTAĆ U DUBAIJU, A ĐILAS U LONDONU - Lideri opozicije u kampanji LUKSUZNIJI, BOGATIJI, BAHATIJI!

S tim u vezi, pozvali smo lidera radikala i zatekli ga baš na Sajmu knjiga. Kako je rekao za Pink.rs, nije informisan da je došlo do bilo kakvog incidenta.

Foto: Tanjug

- Ne znam o čemu pričate, ja sam sada na Sajmu i nemam puno vremena da komentarišem. Velika je gužva, potpisujem knjige na štandu i fotografišem se sa omladinom - prokomentarisao je Šešelj kratko za naš portal.

#Vojislav Šešelj

#knjiga

#sajam

'