AKTUELNO

Kamioni na graničnim prelazima čekaju do 120 minuta.

Saobraćaj u Srbiji ovog jutra je umeren i odvija se bez zastoja, putevi su prohodni, ali se zbog najavljenih padavina naročito u brdsko planisnkim predelima preporučuje opreznija vožnja,  saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Zbog mogućih odrona iz AMSS-a apeluju na vozače da sporije voze na Đerdapskoj i Ibarskoj magistrali, pored Drine, Zapadne i Južne Morave, a posebno na putevima u planinskim predelima.

Foto: Tanjug

Granični prelazi

Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima putnička vozila se zadržavaju oko 20 minuta.

Teretna motorna vozila na izlazu iz zemlje, na graničnom prelazu Šid zadržavaju se oko 120 minuta, na Horgošu oko 90 minuta, a na prelazu Batrovci takođe na izlazu z Srbije oko 60 minuta.

Radovi na putu

Zbog radova na popravci odbojne ograde do 19. maja biće usporen saobraćaj na deonicama Čačak - Guča i Čuga - Vučkovica, Kratovska stena - Guča i Belica - Mirajići, kao i Pakovraće - Lučani .

Foto: Tanjug

Na deonici Mala Krsna - Požarevac do 31. jula izvodiće se radovi  i saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Na delu auto-puta do centra Vrčina, izbodiće se radovi do 24. maja, a do 22. maja biće onemogućen izlaz na auto-put sa petlje Tranšeped u smeru ka Nišu i saobraćaj će biti preusmeren Beogradskom ulicom ka petlji Vrčin.

Zbog radova na auto-putu Beograd - Novi Sad u zoni nove petlje Nova Pazova, za saobraćaj je zatvorena zaustavna traka u smeru od Novog Sada ka Beogradu.

#AMSS

#Granični prelaz

#Saobraćaj

'