AKTUELNO

On je bio zaposlen u fabrici u Italiji.

U hali italijanski fabrike Valmorbida Srl juče je stradao Jovica Vasić kada ga je teška čelična greda zgnječila dok je bio na radnom mestu.

Ova tragedija se dogodila juče, a kako pišu lokalni mediji, greda je skliznula sa krana u pokretu. Greda je 52-godišnjeg Srbina pogodila u predelu kukova i nogu. Čoveku je odmah pružena pomoć od strane kolega, koji su odmah pozvali i hitnu pomoć.

U izuzetno teškom stanju je odvezen u bolnicu u Arzinjanu, ali  je preminuo od posledica fatalnih povreda.

U toku je rekonstrukcija nesreće od strane stručnjaka SPISAL (organa koji ispituje nesreće na poslu) koji su odmah intervenisali zajedno sa policijom.

-Kako saznajemo, unesrećeni je Jovica Vasić, rodom iz mesta Golobok kod Smederevske Palanke, koji je skupa sa suprugom i dvojicom sinova živeo u mestu Tiene – okrug Veneto. Kajzer, kako smo ga zvali, bio je izuzetna dobričina koja se izdvajala svojom ljudskošću i spremnošću svakome da pomogne - kaže jedan od njegovih bliskih prijatelja i zemljaka Dragan Avramović.

Nakon ove tragične vesti, sa bolom u srcu i duši, odmah su se mobilisali svi u pravoslavnoj parohiji Vićenca, na čelu sa sveštenikom Daliborom Džukićem.

Č.N.

#Hitna pomoć

#Italija

#Smrt

'