AKTUELNO

Motiv ubistva nije poznat, ali se verovatno radi o ljubomori.

Dejan Dejančić (51), vlasnik vile "DND" u Niškoj Banji, ubijen je juče u tom objektu kada je na njega pucao recepcioner Dejan Jovanović (42). Zaposleni u ovoj vili šokirani su ovim zločinom tim pre što su, kako navode, njih dvojica bili "dobri prijatelji, kao braća".

Recepcioner je nakon zločina pucao sebi u glavu i nalazi se u teškom stanju.

- Devojka osumnjičenog prisustvovala je zločinu. Ona je bila u jednoj prostoriji u vili sa Dejanom Dejančićem kada je upao Dejan Jovanović i pucao dva puta u njega. Nju je pustio da izađe pre nego što je digao ruku na sebe. Šta je tačno dovelo do ubistva, utvrđuju nadležni organi - kaže izvor blizak istrazi.

Kako prenose pojedini mediji, devojka recepcionera zbog kojeg je gazda upucan radila je u vili kao hostesa, sobarica i kafe kuvarica.

Jovanović je navodno sebi pokušao da preseče vene, ali nije u tome uspeo, pa je ispalio hitac u glavu. Šta se tačno desilo i da li je ljubomora ili je nešto drugo bilo okidač za nezapamćeni zločin - utvrdiće istraga.

Foto: Foto: Viladnd.rs

Pregovarački tim policije pokušao je da nagovori Jovanovića da se preda i da izađe da ga vide sestra i devojka, a kako se on nije oglašavao rešili su da upadnu u vilu.

Tamo su zatekli Jovanovića bez svesti, pošto je pokušao da se ubije.

Kako kažu zaposleni u ovoj vili, recepcioner i gazda su bili prijatelji, kao braća i nikome nije jasno šta se dogodilo.

N. Petričević

'