AKTUELNO

Kako saznajemo, policija je uhapsila svu trojicu batinaša koji su krvnički pretukli i opljačkali Božidara Milića.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su F.P. (23), V.K. (31) i M.K. (33) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela teška telesna povreda i nasilničko ponašanje, saopštio je večeras MUP.

Oni se sumnjiče da su danas oko 08.20 časova prilikom blokade saobraćaja na Zrenjaninskom putu u Beogradu, na autobuskom stajalištu, fizički napali jednog muškarca i naneli mu teške telesne povrede, navodi se u saopštenju.

Uhapšeni V.K. sumnjiči se i da je izvršio krivično delo teška krađa na taj način što je od oštećenog muškarca otuđio torbicu u kojoj se nalazio novac u iznosu od oko 300 evra. Takođe, uhapšeni F.P. se sumnjiči i za krivično delo nedozvoljeno držanje opojnih droga. Kod njega je prilikom pretresa pronađena manja količina spida.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, navodi se u saopštenju.

Božidar Milić je nesrećni čovek koga su mučki pretukli protestanti na uglu ulica Zrenjaninski put i Ivana Milutinovića oko 8 i 30 sati, kada su blokirali saobraćaj.

Foto: Pink.rs

Milić je pretučen od strane protestanata, jer je Đilasove, Jeremićeve, Jankovićeve i Obradovićeve protestante pitao "Zašto to radite".

Milića su krvnički pretukla tri muškarca, koja su učestvovala u blokadi ulica.

Udarali su ga više puta u glavu, a zatim su mu uzeli torbicu i udaljili se ka mestu blokade. Milić je krenuo za njima i ugledao je svoju torbicu kod jedne žene. Pošto mu je dala torbicu, čovek je video da je iz nje ukradeno 300 evra.

#Hapšenje

'