AKTUELNO

- Delovala je izgubljeno, kao da ne zna šta se dogodilo. Non-stop je ponavljala "Šta se to zbilo, šta se to zbilo? Ja sam sad ustala" - rekao je R.S., komšija žene koja je jutros ubila investitora Z.T. u Bulevaru kralja Aleksandra.

Prvi komšija žene koja se sumnjiči da je jutros ubila investitora Z.T. u centru Beograda, ispričao je za "Alo!" šta se odvijalo u kući žene koja je osumnjičena za ubistvo. On je u svojstvu svedoka jutros prisustvovao policijskom pretresu kuće.

- Žena i ja samo sedeli u dvorištu, pili kafu, kada su se čula tri pucnja. Žena je upitala "Iju, šta je ovo, da nisu petarde?". Ja sam odmah rekao "Ne ovo nisu petarde", jer se najpre čuo jedan pucanj, pa posle dve sekunde još dva - priča za "Alo" R.S.

Kako kaže, iznenađeni su onim što je njihova komšinica uradila.

- Znamo se 50 godina, drugi su pričali da je povremeno bila malo izgubljena, i da je volela da se petlja u sve i svašta - kaže R.S.

Nakon što je policija identifikovala kuću žena koja se sumnjiči za ubistvo, R.S. je pozvan da bude svedok tokom pretresa.

- Policija me je pozvala u kuću kod nje da budem svedok dok popisuju stvari. Delovala mi je potpuno izgubljeno kao da ne zna šta se dogodilo. Non-stop je ponavljala "Šta se to zbilo, šta se to zbilo? Ja sam sad ustala" - priča za "Alo!".

Kako nam je rekao, ona je tu živela sama sa sinom. Isprva nisu ni znali šta se dogodilo, već su čuli da je žena ubila muža.

- Posle smo shvatili da se ne radi o tome. Imala je kod sebe pištolj, ali ne znam odakle joj. Njen muž je umro davno od infarkta, dugo je radila u pošti a sada je u penziji - ispričao nam je.

Ubistvo u Bulevaru dogodilo se jutros, nešto pre osam sati, a ekipa Hitne pomoći koja je došla na lice mesta mogla je samo da konstatuje smrt.

#Policija

#Pucnjava

#Ubistvo

#bulevar

'