AKTUELNO

Eminentni hotel Crowne Plaza u Beogradu bio je domaćin Sajma Matura u Srbiji, koji je proteklog vikenda, uz bezrezervnu podršku Balkan Trip televizije, uspešno održan po prvi put.. Tokom dva dinamična dana, sajam je ugostio preko dve hiljade maturanata iz različitih krajeva naše zemlje.

Na Sajmu matura, posetioci su imali priliku da se upoznaju sa preko trideset domaćih dizajnera koji su s ponosom predstavili svoje maturske kolekcije. Pored toga, maturanti su dobili dragocene savete i povlastice prilikom odabira svojih maturskih outfita. Ovo izuzetno iskustvo omogućilo je budućim srednjoškolcima i studentima da pronađu savršen izgled za svoje posebano matursko veče.

Foto: Foto Antonio Ahel

Jedan od značajnih segmenata Sajma matira bio je posvećen pružanju informacija o mogućnostima studiranja u inostranstvu. Posetioci su imali priliku da se bliže upoznaju sa opcijama za dalje obrazovanje i karijerni razvoj.

Sajam matura je postigao izuzetan uspeh, što je rezultat predanog rada organizatora i podrške zajednice. Uprkos izazovima koje je nosila organizacija prvog događaja ovog tipa, zadovoljstvo i interes posetilaca potvrđuju važnost i potrebu za ovakvim okupljanjima.

Foto: Foto Antonio Ahel

Organizatori sajma su već zakazali sledeći događaj za isti period sledeće godine, 2025. godine. Uvereni smo da će naredni Sajam Matura postati tradicija i deo odrastanja svih budućih generacija.

Autor: Pink.rs