AKTUELNO

Klupko se polako odmotava. Posle samoubistva Konstantina Kolcova bivšeg dečka Arine Sabalenko nagađalo se zbog čega je poznati beloruski hokejaš digao ruku na sebe, a onda.... E onda se druga teniserka sveta danas pojavila na terenima na kojim će se odigrati masters u Madridu sa novim dečkom i podgrejala sumnje da je Kolcev izvšio samoubistvo zbog raskida sa njom.

Podsetimo, Arina je navodno pre dolaska na masters u Majamiju prekinula vezu sa Konstantinom, a jedan od najuticajnijih teniskih novinara Krejg Šapiro otkrio je da je Beloruskinja na Floridu povela i novog dečka, a istovremeno su se pojavile i glasine da je u šemi bugarski teniser Grigor Dimitrov, međutim i to je palo u vodu.

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama i koji je u sekundi postao viralan vidi se tip koji prilazi Sabalenki, a onda odlazi. To je novi Sabalenkin dečko.

U pitanju je Jorgos Frangulis, Brazilac, grčkog porekla.

On je vlasnik "Oakberija", brazilske franšize koja se bavi proizvodnjom organskih napitaka na bazi bobičastog voća. Inače, Frangulis je i profesionalni vozač, koji se takmičio i u Porše Superkupu.

Koliko je uspešan, dovoljno govori i podatak da se našao i naslovnoj strani "Forbsa", uticajnog američkog biznis magazina.

Na svom Instagram profilu ima i slike sa bivšom (da li je bivša?) suprugom, na petogodišnjicu braka.

U svakom slučaju veza sabalenke i Frangulisa preti da već od starta postane "sapunica".

Autor: